Modena City Ramblers + Beuratge Concert

Modena City Ramblers + Beuratge Concert

Modena City Ramblers + Beuratge ConcertModena City Ramblers + Beuratge Concert a Massanassa, 8 de febrer, sala Fussion, 19:00

Els valencians Beuratge (abans Baraca Folk), grup convidat dels Modena City Ramblers a València

Sons de Xaloc, 17/01/2015

Modena City Ramblers + Beuratge Concert. Qui diga que diumenge és el dia de descans està molt equivocat. A la Sala Fussion de Massanassa (València) hi haurà comboi i festa el proper diumenge 8 de febrer. Amb motiu del seu 20é aniversari, el grup italià Modena City Ramblers continuarà amb la seua gira que va iniciar el 2014 i visitarà el País Valencià per deixar petjada després del seu llarg recorregut musical, acompanyats del grup autòcton i recentment renovat Beuratge (abans Baraca Folk).

Provinents de la ciutat italiana on fan el famós vinagre, arriba a l’Estat la banda pionera en l’estil anomenat combat folk, fent parada a Barcelona, Madrid i València la primera setmana de febrer. Amb influències de folk irlandés i rock i unes lletres força reivindicatives contra el feixisme i la màfia, la banda italiana farà un repàs per la seua llarga trajectòria musical fins al seu darrer disc, Niente di nuovo sul fronte occidentale, estrenat el 2013. Dels seus èxits destaquen la versió de Bella Ciao i Fischia il vento, així com les pròpies I cento passi, In un giorno di pioggia o Morte di un poeta, entre d’altres… (+)

+ Info: CD Rellotges de sol

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *