Nit de Nou Folc Valencià al Loco Club

CARLES i EVA

Ja queden pocs dies per a poder veure i escoltar els germans Dénia, amb les seues respectives formacions, interpretant repertori tradicional valencià, cant d’estil i cançó mediterrània en la Festa Folc de Comboi, que tindrà lloc en El Loco Club, el dia 7 de gener.

Es tracta d’una doble actuació important dins de l’agenda d’espectacles de la nostra ciutat. Mai havien tocat juntes aquestes dues bandes, el Trad Quartet d’Eva Dénia i la Nova Rimaire, de Carles. Ara tindrem l’oportunitat de gaudir de dues formes diferents i complementàries de concebre la reconstrucció del nostre llegat musical més representatiu, sense perdre cap d’elles l’esperit i la frescor dels originals. A més, cal ressaltar que serà l’estrena de Carles Dénia a la ciutat de València. Des que Comboi editara Tan alta com va la lluna, el seu premiat disc, no hi ha hagut manera de portar-lo a la ciutat, perquè la seua agenda està repleta de compromisos a causa de les seues múltiples col·laboracions en el flamenc, la música tradicional i el jazz.

Ens hauria agradat tindre en la festa a més músics del nostre folc, però no ha sigut possible per qüestions de logística, dates disponibles i espai. Però amb tota seguretat tindrem un convidat de luxe, Pep Gimeno “Botifarra”, una figura imprescindible d’aquest nou folc que està brollant per tot el País Valencià.

CARLES i EVA

Com que l’aforament de la Sala és limitat, hem engegat la reserva d’entrades en la nostra web, a més de la venda anticipada d’entrades en les botigues Oldies i Amsterdam.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *