Llevante EMV es fa ressò del tancament de Comboi Records

Adéu, «comboiants» de la música

El segell discogràfic comboi records tanca la persiana després d´onze anys en el mercat – El músic carlos carrasco i el gestor josé antonio rivas parlen «d´honestedat i de joc dur»

Maria Tomàs Garcia | València 01.02.2017

Carrasco-Levante

Foto: Jaume Albert

Des del carrer Centelles de València, una notícia de canvis. L´històric segell de música Comboi Records tanca la persiana. José Antonio Rivas i Carlos Carrasco, els socis fundadors, músics i faeners, seniors en el recolçament de la música, comboiants obrers amb una mateixa destinació, és a dir, la música feta a València, feta a mà, com els artesans, i amb el cor, com els bons, anuncien que es jubilaràn este 2017 i açò sí que és metàfora. «Ens retirem amb una mà davant i una altra darrere, com començàrem aquesta aventura allà per 2005; amb la sensació d’haver fet el treball amb dignitat, respectant sempre als artistes i les regles d’aquest dur joc, i amb una gran passió per la música i l’espectacle».
Un segell amb nom que també és de festa feta en grup. Com el conjunt de vehicles de transport que tenen una mateixa destinació i fan la ruta tots plegats, diversió col·lectiva, entusiasme, il·lusió. Com el vaixell que solca la mar tot protegint tots els membres de la tripulació de les tempestes que els deus del cel envien als humans.

Comboi, diuen ells, «un segell sense etiquetes, sense importar la llengua ni l’estil: solament música», que sí és el llenguatge dels déus. «Ha estat un plaer treballar amb grans músics i tenim molt que agrair a la gent que ens ha recolzat comprant els nostres discos i seguint als artistes que representàvem», afirmen. «El nostre agraïment també a tots els mitjans que es van fer ressò de les nostres edicions (premsa, ràdio i blogs) i a aquells professionals que van col·laborar amb nosaltres i es van creure el nostre projecte: PalauGea, Germán Bou, Puig Carrasco, Karonte, Oldies, Actual Records, Ambra, La Traca, L´eixam, 26 Lletres, Tres i Quatre€»… (+) Levante EMV

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *