’10 cicle de música al museu’, 13 de juny amb Eva Dénia Trad Quartet, 22,30 h

Eva-trad-torrent

Benvolguts/des amics i amigues.-

Com cada mes de juny, des de fa 10 anys, organitzem al Museu Comarcal de l’Horta Sud de Torrent un cicle de conferències i concerts dedicats a la música valenciana de tradició oral.

Enguany aprofitarem el cicle per a estrenar la pel·lícula documental Valencianes, realitzada per Mapasonor dins del projecte Oïdes Mediterrànies, on  aquesta associació, que ja ha dedicat documentals semblants a les músiques de les Illes Balears, de Creta o de Sicília, adreça la seua mirada a la tradició musical valenciana. També presentarem la darrera publicació de la Fonoteca de Materials dedicada a la dolçaina i tabal amb una xarrada del seu responsable, Jordi Reig.

Pel que fa als concerts, el protagonisme serà per al Eva Dénia Trad Quartet que presentarà el seu disc acabat d’eixir de fàbrica, Un altre cantar; i per a una de les veus amb més present i futur del cant valencià, Xavier de Bétera amb l’espectacle Més enllà del cant d’estil.

L’entrada és lliure i, entre la conferència i el concert, com cada any, hi haurà sopar faixat al qual també esteu convidats.

D’altra banda, i coincidint amb les setmanes del cicle, Carles Dénia farà un concert el divendres 14 de juny al Teatre Micalet: una cita que us recomanem fortament. Al concert Carles repassarà temes dels seus discos anteriors i presentarà algunes peces noves. Actualitzeu les agendes, doncs.

Us adjunte el fulletó de la programació del Museu i el cartell del concert de Carles.

Una abraçada,

Josep Vicent Frechina

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *