‘RTVV, Shakespeare i Rafa Xambó’, per Joan Garí

RafaXambo-critica

Por: Joan Garí | 06 de noviembre de 2013

M’explicaré. Em disposava a escriure una entrada en aquest blog a propòsit del nou disc de Rafa Xambó, i en això em va sorprendre la notícia del brutal tancament de Nou (l’antic Canal 9). No crec que, a hores d’ara, hi haja cap lector que ignore els detalls de la fosca operació d’Alberto Fabra contra la televisió dels valencians, després de la decisió judicial que anul·lava l’ERO. M’estalviaré els detalls, doncs. Després de molt de temps, he seleccionat de nou aquest canal en el meu comandament a distància, i he pogut contemplar la ràbia i la indignació dels treballadors i l’inèdit esperit de llibertat -de llibertat indignada i rabiosa- que inundava uns platós massa temps ensopits per la metzinosa letargia del poder… (+)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *