Novetats Comboi Mostra Benimaclet 2014

Novetats Comboi Mostra Benimaclet 2014

Novetats del catàleg de Comboi que trobareu a la III Mostra del Llibre i el Disc en valencià, Benimaclet 2014

III Mostra de Benimaclet

Novetats Comboi Mostra Benimaclet 2014:

Novetats Comboi Mostra Benimaclet 2014A Parar a Puerto Rico de La Romàntica del Saladar. Una altra gran col-lecció de temes festius que conviden al ball i l’alegria com era d’esperar d’aquest col-lectiu de fantàstics musics.

 

 

Processionaria gent desertGent del Desert. Nou álbum de la banda de Jesús Barranco, Processionària. Amb elements folk i rock i on les arrels valencianes i mediterrànies dialoguen sorprenentment amb dosis extra d’internacionalisme musical (jazz, música celta…)

 

 

alvar carpi carrer passeigCarrer Passeig. Primer CD d´Àlvar Carpi, cantautor intuitiu de l´horta sud amb cançons pròpies i amb col·laboradors excepcionals (Miquel Gil, David Pastor, Lluis Llàrio entre altres)

 

 

rafa xambo testimo tantRafa Xambó canta Shakespeare, T’Estimo Tant. Els romàntics en gaudiran molt i els deixarà amb el sospir al cor, si el somni de l’amor els ha triat, els tria o els triarà.

 

 

Eva Denia un altre cantarEva Dénia continua contribuint amb Un altre cantar al renaixement del patrimoni tradicional valencià. Fandangos, havaneres, Malaguenyes, Seguidilles … I tot el Mediterrani està present en aquest disc

 

 

Josep Maravilla corral pepetaJosep Maravilla, El corral de Pepeta. Cançonetes de quan érem menuts que totes i tots hem cantat. Cançons per a jugar, de bressol, de Pasqua, de tradicions religioses, festives, tradicionals i populars.

 

 

Y també els dos àlbums de Carles Dénia i la discografia de Julio Bustamante

carles denia tan altaCarles Dénia, Tan alta com va la lluna. Dedicat al cant d’estil i tradicional valencià. Música mediterrània, flamenc, aires de ball, cançons del treball, cançons de bressol … el nostre folk en definitiva, aquestes són les fonts.

 

 

carles denia paradis

Carles Dénia, El paradís de les paraules. Música popular contemporània feta en estat de gràcia que ha merescut molts premis i elogis a la premsa de l’estat.

 

 

Julio bustamante viento desatado especialJulio Bustamante, Viento Desatado. Edició especial manufacturada, amb dibuixos de l’autor, signada i numerada.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *