Gent del desert: Les velles barques (Joan Pau Giné)

Gentdd-foto-ernest-estornell

El Col•lectiu Joan Pau Giné de músics de Catalunya del Nord per la llengua, en col•laboració amb l’associació Adiu Ça Va d’amics i familiars del cantautor rossellonés Joan Pau Giné (1947-1993) publicarà en dates imminents (octubre 2013) un triple CD de tribut a l’esmentat artista per tal de retre-li homenatge i de posar en relleu la varietat rossellonesa del català.
Les versions han estat realitzades per músics de totes les terres de llengua catalana (Titot & David Rossell, Meritxell Gené, VerdCel, Relk, Peret Reyes, Carles Belda, La Carrau, Andreu Valor, Jordi Montañez, El Diluvi, Projecte Mut, Strombers…, alguns dels quals tan veritablement importants com ara Paco Ibáñez o Marina Rossell).
Vos oferim ací en primícia la participació de Gent del Desert en aquest projecte, una versió de la cançó “Les velles barques” enregistrada durant els primers dies de setembre de 2013.
GENT DEL DESERT “Les velles barques” (Joan Pau Giné). Jesús Barranco: veu, guitarra, banjo, autoharp i bateria; Xavi Torró: llaüt; Xavi Requeneta: baix.

+ Info: Escolta la cançó: Les velles barques

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *