2ón Cap de setmana Festival Espai Mediterrani 2014 al MUVIM

fb-festival-mediterrani

El segón cap de setmana de maig tornarà a obrir-se el 1er Festival Espai Meditarrani a la Terrassa del MUVIM, amb espais culturals de música, gastronomia, cinema, imatge i literatura, jocs i rialles, i fira.

Per les nits podrem sentir (gratuïtament) els concerts d’Urbalia Rurana el divendres a les 22:00, Burguitos y su grupo el dissabte a les 22:00 i del flamenc i la copla de Saudade a les 16:00 del diumentge. A les 20:00 el FEST RAP. El grup Sermo Vulgaris es va classificar per a la final que tindrà lloc el diumenge 8 de juny a les 18.00 a la Terrassa del Muvim.
Per les vesprades Paco Valiente, del programa radiofónic «Los Sonidos del Planeta Azul» ambienta musicalment l’esdeveniment. Al mateix temps a l’Espai tindrán lloc tallers educatius, cicle cinema, vermú con música … Es pot sopar a la terrassa i portar al gos.

Gràcies a les persones (unes 4000) que pasaren per l’Espai Mediterrani en el seu primer cap de setmana. Contents per l’acollida que ha despertat en vosaltres la recuperació d’aquest espai d’oci i gaudi en el centre de la ciutat.

Recordar-vos que Carles Dénia i Julio Bustamante són alguns dels artistes participants. Comboi estarà a càrrec del punt de venda on podràs trobar, a més del nostre catàleg, les músiques del festival.

+Info:
Festival Espai Mediterrani Web
MuVIM, Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat
c/Quevedo, 10
Entrada lliure

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *