Entrevista Eva Dénia para la revista Balencia

entrevista Eva Dénia

Eva Dénia és una de les dones valencianes, de les artistes, que en estos moments projecta sobre el present una imatge de retrobament més consolidada, fruit de la seua treballada carrera. El seu gest seré i el seu to modest vénen acompanyats d’una mirada viva, ulls que han vist el reconeixement que li retia en no poques ocasions un públic europeu entregat a la seua música i que ara comença a arribar també a la seua pròpia casa.

Balencia. Com et definixes com artista?

Eva Dénia. Jo sóc fonamentalment intèrpret. No sóc cantautora, però no perquè no tinga vocació, sinó perquè crec que tot va poquet a poquet. Jo diria que explore les músiques que tinc al meu abast i quan vaig explorant intente sempre portar-ho al meu terreny. Lletrista sí que em considere i també guitarrista tardana, instrument al qual a partir de certs projectes he decidit unir-me.

B. Com entres al món de la música?

ED. A mi sempre m’ha agradat la música, des de ben menuda. Durant alguns anys vaig estar desconnectada però…
Llegir entrevista completa >> http://www.balencia.org/2010/09/22/eva-denia-perque-lart-tinga-valor-ha-de-ser-multidisciplinar/

+Info:
bALENCIAMás noticias Eva Dénia
Biografía Eva Dénia
Vídeos Eva Dénia
Discografía

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *