Carles Dénia prepara nou disc

Carles Dénia prepara nou disc

Carles Dénia prepara nou disc

CARLES DÉNIA PREPARA UN NOU DISC DE MÚSICA TRADICIONAL

El músic valencià se submergeix de nou, amb La Nova Rimaire, en el Cant d’Estil i el repertori clàssic després del reeixit “El paradís de les paraules”

València, 13 d’abril de 2015

Carles Dénia es troba en ple procés de creació. Amb el seu grup La Nova Rimaire, està enregistrant en estudi les últimes peces del que serà un disc de tall clàssic, basat exclusivament en el repertori tradicional i que publicarà a l’estiu el segell discogràfic Comboi Records.
Després del reeixit i guardonat “El paradís de les Paraules”, amb el qual va donar una nova vida als textos de diversos poetes andalusins i on el cantant de Gandia va sorprendre a la crítica i al públic, Carles Dénia mamprén ara un viatge de tornada als orígens. “Necessitava fer aquest nou disc, apuntalar les meues fonts, desintoxicar-me”, afirma.
Cant d’estil, jota, seguidilles, fandangos, malaguenyes… Una immersió en  l’essència musical valenciana en què Dénia es fa acompanyar de col·laboradors habituals que dominen el territori: Cristóbal Rentero (guitarra, guitarró, bandúrria i llaüt), Vicent Carrasco (guitarra i guitarró), i els germans Paco i Carlos Lucas (llaüt i bandúrria).
Si en “Tan alta com va la lluna” (Comboi Records, 2008), la seua primera incursió en la música tradicional, Carles Dénia pretenia renovar i actualitzar el repertori, aquest nou disc, però, “és molt transgressor, nu i cru, tradicional amb els meus toquets, molt essencial i per tant molt radical”, anuncia. “És també una reflexió en veu alta contra la tirania de la modernitat”.
Només conclourà aquest nou CD, Carles Dénia s’hi posarà de seguida en un altre projecte de creació propia i lliure, seguint el camí marcat en “El Paradís de les paraules”, i del qual ja anuncia alguns esbossos en les seues actuacions en directe com ara “La festa”, un poema de Josep Piera que Dénia ha musicat magistralment. Mentre, continua amb l’agenda de concerts prevists a diverses ciutats i països.

Contacte: produccio@carlesdenia.com

+ Info: Web Carles Dénia carles-denia-management

Carles Dénia Comboi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *