Carles Dénia Del destí en tinc prou de saber

Carles Dénia Del destí en tinc prou de saber

Carles Dénia Del destí en tinc prou de saberCarles Dénia Del destí en tinc prou de saber, en directe, a l’Espai Mediterrani i acompanyat per Pau Figueres a la guitarra

Carles Dénia Del destí en tinc prou de saber. Acompanyat pel magnífic guitarrista Pau Figueres, va sortir Carles Dénia a l’escenari del primer Festival Espai Mediterrani celebrat a la Terrassa del Muvim, de València. Va cantar cançons dels seus dos discos editats, barrejant música tradicional valenciana (Tan alta com va la lluna), i les cançons del seu treball sobre els poetes àrabs que van viure a València als segles X al XII, com és el cas d’aquesta Del Destí en tinc prou de saber (El paradís de les paraules), adaptada per Josep Piera.

+ Info: Carles Dénia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *