Ball Folk Tradicionàrius: La Sonsoni i La romàntica del saladar

Ball Folk Tradicionàrius

Ball Folk TradicionàriusBall Folk Tradicionàrius: La Sonsoni i La romàntica del saladar, 17 gener 2015. Gràcia TV

Gràcia TV / Neus Valls

Ball Folk Tradicionàrius. Vinguts des del Pirineu, la Sonsoni ha estat el grup encarregat d’encetar la primeta Nit de Ball Folk del Tradicionàrius.

És la primera vegada que es fa aquesta nit dedicada exclusivament als balladors de dansa tradicional dins el festival. Els amants del ball folk havien demanat a l’organització la possibilitat de poder tenir més oportunitats de ballar folk dins el marc del Tradicionàrius.

Pep Lizandre, component de la Sonsoni, durant les seves actuacions, s’encarrega de portar el ritme dels balls a plaça, ja que aquestes nits dedicades a ballar folk la sala del CAT es converteix en la plaça de qualsevol poblet del Pirineu.

Pep Lizandre, la Sonsoni: “Com si estéssim a diferents pobles del Pirineu ballarem balls que es ballen al Pallàrs, a la Cerdanya, a l’Alr Urgell, combinats amb balls de parella, xotis i algun vals i pasdoble, farem unes contradanses que són molt divertides i fàcils d’agafar”.
La Romàntica del Saladar ha estat l’encarregada de tancar aquesta primera nit de danses. La formació està composta per onze músics que toquen diversos instruments de vent. Fa vint anys que pujen als escenaris i ara han presentat el seu 4t disc, fruït de tota una sèrie de temes que formaven part dels seus repertoris però que mai abans havien gravat.. (+)

+ Info: Fes clic a + i veuràs el vídeo

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *